top of page

ASTRA VR – premiat BIG SEE Tourism Design Award

Muzeul ASTRA a primit distincția BIG SEE Tourism Design Award – la categoria Creative Story and Identity as Experience (Poveste creativă și identitate ca experiență) pentru proiectul ASTRA VR - Utilizarea tehnologiei multimedia de ultimă generaţie în accesibilizarea patrimoniului etnografic din Muzeul ASTRA.

 

Premiile BIG SEE au fost lansate ca premii regionale pentru a explora și promova sistematic potențialul creativ și de afaceri al Europei de Sud-Est. Cu ambiția de a conecta creativitatea dincolo de granițe, au depășit cadrele regionale și au devenit internaționale. În prezent, Premiile BIG SEE contribuie la promovarea realizărilor creative unice și originale în arhitectură, interior, lemn, turism, design de produse și modă la nivel global.

 

Peste 1000 de proiecte din 21 de țări sunt jurizate anual la categoriile arhitectură, interior, lemn, turism, design de produse și modă, fiind evaluate critic realizările relevante ale profesiei și evidențiat potențialul de design creativ.

 

Felicitări întregii echipe de creație, coordonate de arhitecții Cosmina și Constantin Goagea, precum și întregii echipe de implementare!

 

https://bigsee.eu/implementation-of-latest-multimedia-technology-in-interpreting-and-communicating-the-ethnographic-heritage-of-astra-museum/

bottom of page